En av de mange bemerkelsesverdige tingene om broches, ringer, halskjeder og armbånd er kraften til å fengsle mennesker i alle kulturer og epoker med sin skjønnhet og design. Smykker har alltid holdt en spesiell plass i annaler av historie, mote, og til og med antropologi. Med disse glitrende, håndplukkede tipsene finner du nye måter å sette pris på og nyte smykker på.

Hvis du ønsker å kjøpe Sterling sølv smykker Sørg for at du har en magnet med deg og et godt øye. Etterligninger vil bli tiltrukket av magneten. Dette er en enkel måte å gjenkjenne kvalitet. Ekte Sterling flis har alltid en slags kjennetegn stempel på den, for eksempel. 925, Sterling eller ster. Hvis det ikke er merking på brikken, kan det ikke være Sterling sølv.

Beskytt deg selv når du kjøper diamanter ved å holde skriftlige dokumenter av kjøpene som bevis. Dette er den eneste måten du kan bevise 4 C’s du var garantert da du kjøpte stykket eller steinen. Behandle salgs kvitteringer og vurderinger som kontrakter av hva du kan forvente fra kjøpet, spesielt hvis de ikke er opp til kvaliteten du var garantert.

Når du kjøper en ring sørg for at du kjøper en ring i riktig størrelse. Det kan være vanskelig å finne ringer i halvstørrelser, men det er mulig. Ikke kjøp en størrelse opp og vurdere å ha det re-størrelse. Endre størrelse er ofte mye dyrere enn å kjøpe en annen sølv ring i din størrelse.

Sørg for å rengjøre sølv smykker ved hjelp av profesjonelle rengjøringsprodukter. Bruk av hjemmemetoder kan være effektive, men bruk av rengjøringsmidler spesielt ment for sølv kan bidra til å forlenge levetiden til sølvsmykker. I tillegg, under ingen omstendigheter skrubbe, sølv. I stedet velger du å bruke protesevaskere til å skrubbe sølvet uten å forårsake penselmerker eller annen skade.

Har klare planer for smykker du kjøper. Det er ingen mening i å bruke mye penger på brikker som du aldri vil ha på deg. Vurder bestemte antrekk og stiler når du gjør dine valg.

Hvis du skal velge å ha en forlovelsesring og giftering loddet sammen, husk at du kanskje må ha ringene størrelse fordi det er en betydelig sjanse for at ringene vil passe fingeren strammere enn de gjør separat. Ringer som er for stramme, kan forårsake sirkulasjonsproblemer i fingeren.

Selv om noen bruker tannkrem til å rengjøre sine gull, sølv eller edelstener, anbefaler gullsmeder ikke denne praksisen. Slipemidler i tannkrem kan skrape overflaten av edle metaller og edelstener. For å gjenopprette smykker tilbake til sin opprinnelige, uscratched tilstand vil kreve buffing og refinishing av en profesjonell fin gullsmed.

Så enten du har lært et nytt faktum, historisk godbit, eller måte å bære smykker, husk at disse tipsene er ment å bli delt! Bruk denne informasjonen til å ta bedre beslutninger om å kjøpe, ha på seg eller muligens til og med lage dine egne flotte smykker; tenk på disse tipsene som diamanter i grov.