Smykker har vært en måte å pryde oss selv siden tidens begynnelse. Fra barn med tusenfryd kjeder til bruder i perler, alle elsker å være i stand til å bære den spesielle pryd som gjør dem føler seg spesiell og vakker. Denne artikkelen kan hjelpe deg med å finne en rimelig og vakker måte å pryde den du elsker.

Når du lagrer dine fine smykker i en kiste eller etui, pakk hvert stykke i et lite stykke fløyelsklut. På den måten vil hardere edelstener ikke skrape mykere edelstener og metaller. Det hjelper også stykker ikke bli sammenfiltret med seg selv og fløyel bidrar til å holde bitene trygge fra overflødig fuktighet.

Oppdag om de bærer pigger, bøyle øredobber, eller en annen type smykker. Dette vil gi deg en god ide om hvor du skal begynne når du kjøper det spesielle elementet.

For å holde smykker fra å overmanne deg, velg stykker som kompliment din kroppstype. Hvis du er petite, er det best å holde seg til mindre stykker med mer forenklede former. Høye eller større kvinner vil kanskje velge et kraftig statement-halskjede for å skape et slående visuelt utseende. Når du velger et nytt smykke, tenk på proporsjonene dine og hvor godt det stykket vil fungere med dem.

Ikke kast din antikke broach fra bestemor, re-purpose det. Hvis du setter en kjede gjennom det, blir broach umiddelbart et fasjonabelt halskjede. Vintage smykker er svært populært i disse dager, og finne en måte å gjøre det bærbar gjør det fasjonable. Gjenbruk er også et populært konsept i vårt «grønne» samfunn. At broach kan tjene deg godt med bare en liten endring i bruken.

Når du kjøper en forlovelsesring, husk å finne ut på forhånd, hvilken form stein hun vil at diamanten skal være. For tiden er det ni forskjellige former eller kutt av diamanter å velge mellom.

Når du kjøper smykker for en one-of-a-kind person, kjøpe dem noe like unikt. Se etter noe som passer deres personlighet. En unik brikke som dette som matcher deres personlighet vises kreativ og gjennomtenkt, og det viser dem at du bryr deg om dem nok til å kjøpe dem noe som de vil ha.

Hvis du ikke har råd til å betale forsendelsesavgifter for håndlagde smykker, bør du vurdere å samarbeide med andre små og lokale bedriftseiere eller gullsmeder for å holde et bagasjeromsalg, minibasar eller utstillingsvindu kveld for å generere interesse for samfunnet. Små gullsmeder og håndverkere kan ha nytte av å knytte seg til hverandre i stedet for å se hverandre som konkurrenter. Hvis du er veldig bekymret for dette, bare nærme gullsmeder med ulike stiler og moter.

Hvis du har fine smykker, sjansene er du vil ønske å rense den fra tid til annen. Du vil ønske å bruke en mild såpe og varmt vann, skyll, og deretter bruke en myk klut til å polere den. Alltid tørke gull og sølv smykker før du lagrer den for å holde den fra tarnishing og for å hindre vann flekker.

Som det allerede var sagt, elsker alle å skli på det spesielle smykket som får dem til å føle seg vakre og spesielle. Det er bare noe med smykker som får folk til å skinne. Ved å bruke informasjonen som presenteres i denne artikkelen, kan du finne det spesielle stykket for å pryde deg selv eller den du elsker.